× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

O femeie de 72 de ani, atacată pe strada. I s-a furat sacoșa cu documente și bani

Liber in Teleorman • 30-10-2023, 20:00:12 • 42 vizualizari
 

O femeie în vârstă de 72 de ani din Roșiorii de Vede a fost victima unei infracțiuni violente petrecute în plină zi pe strada Republicii. Un bărbat a smuls sacoșa din mâna ei, în care se aflau documente personale, un telefon mobil și bani. Autoritățile au acționat rapid și l-au reținut pe individ.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roșiorii de Vede au dispus reținerea unui bărbat de 22 de ani, din comuna Rădoiești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Activitatea infracțională reținută în sarcina bărbatului constă în aceea că, la data de 28 octombrie a.c., în timp ce se afla pe strada Republicii din localitate, ar fi smuls o sacoșă din mâna unei femei de 72 de ani, sacoșă în care se aflau mai multe bunuri ale femeii, printre care documente personale, un telefon mobil și bani.

Fiind în continuarea cercetărilor, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând a fi prezentat instanței de judecată, a transmis IPJ Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Femeie Atacată Strada Sacoșa Documente