× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

O femeie, de 88 de ani, găsită decedată în casa cuprinsă de flăcări / Intervenția pompierilor de stingere a incendiului a durat 6 ore

Ziarul Teleormanul • 23-10-2023, 14:00:09 • 161 vizualizari
 

Sâmbătă, 21 octombrie 2023, în jurul orei 04.41, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 s-a solicitat intervenția pompierilor militari turneni pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o casă de locuit din localitatea Năvodari, comuna Seaca. Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, informează ISU Teleorman.

La sosirea forțelor de intervenție, focul se manifesta generalizat la nivelul a patru camere și la acoperișul acestora, la o anexă gospodărească și la mai multe bunuri din imediata apropiere, cu posibilitate de extindere și distrugere a mai multor construcții și a întregii case de locuit. În sprijinul primelor echipaje de intervenție, la locul evenimentului au ajuns și pompierii militari din cadrul Detașamentului Zimnicea, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autocisternă de 6000 de litri. Misiunea salvatorilor a fost extrem de dificilă, având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile, suprafața extinsă pe care acestea se aflau și faptul că, la un moment dat, a existat riscul unei explozii la cele patru butelii care au fost evacuate în condiții de siguranță de pompieri. Din păcate, pe timpul misiunii de stingere a flăcărilor, în interiorul locuinței a fost găsită și o victimă, o femeie de aproximativ 88 de ani, decedată. Incendiul a fost stins în totalitate de către cele cinci echipaje de pompieri, după aproximativ 6 ore de intervenție, în limitele găsite. Au fost salvate bunuri materiale estimate la peste 300000 de lei, reprezentând două autoturisme, restul casei de locuit, constând în patru camere și bunurile aferente, pe o suprafață de cca. 120 mp și un garaj. Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric, la nivelul unui dormitor al locuinței.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Femeie Găsită Decedată Cuprinsă Flăcări Intervenția Pompierilor Stingere