× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

O LUMÂNARE APRINSĂ NESUPRAVEGHEATĂ A CREAT PANICĂ ÎNTR-UN IMOBIL DIN TURNU MĂGURELE

Antena 3 Alexandria • 21-11-2023, 14:01:07 • 24 vizualizari
 

Un apartament din municipiul Turnu Măgurele a fost cuprins de flăcări, după ce proprietarii au aprins câteva lumânări pe care ulterior, le-au lăsat nesupravegheate. Mai mulți locatari au fost evacuați. Pompierii teleormăneni au reușit să lichideze focul în mai puțin de 30 de minute.

Luni după-amiază, în jurul orei 13.50, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament aflat la etajul I al unui bloc de locuințe de pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Turnu Măgurele. Ajunse la locul evenimentului în doar câteva minute, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, cele două echipaje de salvatori au constatat că focul se manifesta la nivelul unui balcon, cu degajări mari de fum pe casa scării și cu posibilitate de extindere în interiorul apartamentului, la celelalte bunuri materiale. Pompierii au evacuat patru persoane din apartamentele aflate pe casa scării, iar alte opt persoane se autoevacuaseră, niciuna neavând nevoie de îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD. Incendiul a fost lichidat în mai puțin de 30 de minute. Au ars ori au fost deteriorate de incendiu și fum tâmplăria din PVC a balconului, mai multe materiale textile și zugrăveala din interiorul locuinței.

Articolul O LUMÂNARE APRINSĂ NESUPRAVEGHEATĂ A CREAT PANICĂ ÎNTR-UN IMOBIL DIN TURNU MĂGURELE apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
LUMÂNARE APRINSĂ NESUPRAVEGHEATĂ PANICĂ ÎNTR-UN IMOBIL MĂGURELE