× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

O minoră din Smârdioasa, violată de tatăl său / Bărbatul de 42 de ani a fost arestat preventiv

Ziarul Teleormanul • 02-07-2024, 14:00:06 • 37 vizualizari
 

Sâmbătă, 29 iunie, în jurul orei 23:30, Poliția Orașului Zimnicea a fost sesizată prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o minoră din comuna Smârdioasa ar fi fost violată de către tatăl său.
La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Smârdioasa, aceștia stabilind că sesizarea fetei se confirmă.
Persoana vătămată, o minoră în vârstă de 14 ani, a fost transportată la o unitate medicală în vederea primirii de îngrijiri medicale.
Potrivit IPJ Teleorman, cercetările preliminare indică ipoteza că, în seara de 29 iunie a.c., în jurul orei 23:00, bărbatul de 42 de ani și-ar fi constrâns fiica minoră să întrețină cu acesta raporturi sexuale, în timp ce se aflau într-un imobil nelocuit, din localitatea de domiciliu.
În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.
În ziua de 30 iunie a.c, față de persoana bănuită, polițiștii au dispus măsura reținerii, confirmată de către procuror, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.
Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată, împotriva sa fiind dispusă măsura arestării preventive.
Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.
Punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat pentru administrarea probatoriului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Minoră Smârdioasa Violată Tatăl Bărbatul Arestat Preventiv