× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

O nouă investiție în sistemul de învățământ din Alexandria! Mobilier și materiale educaționale pentru laboratoare

Exploziv News 24 • 19-06-2024, 14:00:44 • 57 vizualizari
 

Banii vin de la Uniunea Europeană, iar înainte municipalitatea a depus un proiect prin Planul Național de Redresare și Reziliență. 

Astfel, șapte unități de învățământ vor fi beneficiare ale acestei investiții derulate de autoritatea publică locală. Termenul de livrare a celor 171 de produse contractate este de zece zile de la data emiterii ordinului de începere a derulării proiectului. Așadar, începând cu anul școlar următor, elevii nu doar că vor veni în săli de clasă complet moderne și utilate cu materialele didactice necesare, dar și laboratoarele de fizică, chimie și biologie vor avea condițiile optime de desfășurare a orelor de curs.

”Cantitatea de 171 produse, conform contractului de achiziție publică încheiat, ca urmare a necesităților identificate de către unitățile de învățământ (seturi catedre/ mese pentru profesori și scaune; seturi mese de laborator multifuncționale pentru profesori și scaune ergonomice, reglabile pe înălțime; dulapuri pentru depozitare materiale; mese pentru echipamente IT/audio-vizuale; dulapuri metalice, securizate pentru substanțe; dulapuri pentru instrumente, materiale, aparatură; dulapuri pentru laboratoarele de fizică (depozitare materiale); dulapuri cu vitrine pentru mulaje, colecții; cuiere cu agățători și polițe; seturi mese de laborator pentru 2 elevi și scaune; seturi mese de laborator multifuncționale (profesori) pentru experimente științifice, cu suport pentru aparatură demonstrativă și scaune ergonomice reglabile pe înălțime; scaune pentru elevi reglabile pe înălțime; seturi mese de laborator pentru profesori, cu suprafața de lucru protejată, rezistente la șocuri termice, mecanice și substanțe agresive, cu spații de depozitare și scaune; nișe pentru uz didactic etc.), vor fi livrate în termen de 10 zile de la data emiterii ordinului de începere, următoarelor unități de învățământ din municipiul Alexandria: Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza”, Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare”, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”, Școala Gimnazială nr. 7, Școala Gimnazială ”Alexandru Colfescu”, Liceul Teoretic ”Constantin Noica”, Liceul Teoretic ”Alexandru Ghica”, Liceul Tehnologic nr. 1”, a transmis Primăria Alexandria printr-un comunicat de presă. 

Valoarea totală a contractului de achiziție publică se ridică la suma de 209.900,00 lei, la care se adaugă T.V.A. în valoare de 33,881.00 lei, valoarea totală fiind de 249,781.00 lei cu T.V.A

 

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Investiție Sistemul învățământ Alexandria Mobilier Materiale Educaționale Pentru Laborato