× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

”O zi fără persoane decedate din cauza accidentelor rutiere”

Exploziv News 24 • 20-09-2023, 20:00:50 • 60 vizualizari
 

Timp de o săptămână, în perioada 16 – 22 septembrie, la nivel european și național, se desfășoară Proiectul ROADPOL Safety Days (Rețeaua Europeană a Polițiilor Rutiere), ajuns la cea de-a IV – a ediție.

La primele ore ale dimineții, oamenii legii au fost prezenți în trafic pentru a le prezenta șoferilor care sunt noile modificări legislative, precum și pentru a le face recomandări privind circulația pe drumurile publice. Acțiunea a fost bine primită de șoferi, mulți dintre aceștia fiind de părere că ar trebui efectuate cât mai des asemenea campanii. Conducătorii auto ne-au mai declarat că agresivitatea din trafic este o mare problemă, precum și nerespectare regulilor de circulație de mulți dintre șoferi.

19 persoane au decedat în acest an din cauza accidentelor de circulație, pe șoselele din Teleorman

De la începutul anului și până în prezent, pe raza județului Teleorman s-au produs 346 de accidente de circulație, dintre care 30 au fost grave, soldate cu 19 persoane decedate (cu 10 mai puține față de aceeași perioadă a anului trecut) și 15 rănite grav. Cele mai multe dintre acestea au fost provocate de abateri ale pietonilor, șapte la număr, urmate de alte preocupări de natură a distrage atenția, neacordare de prioritate, abateri ale bicicliștilor și conducerea sub influența alcoolului.

 

 

 

 

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Fără Persoane Decedate Accidentelor Rutiere