× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

Oportunităţi de angajare. Bursa locurilor de muncă, la Alexandria, Roşiori şi Turnu Măgurele, pe 17 mai

Informatia de Teleorman • 23-04-2024, 10:00:53 • 62 vizualizari
 
alege dreapta unita

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleoman(AJOFM) anunţă organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă, un eveniment de mare amploare destinat conectării directe a angajatorilor cu potenţialii angajaţi.

Evenimentul va avea loc pe data de 17 mai 2024, începând cu ora 09:00, în:

  • Alexandria-Sala Polivalentă;
  • Roşiorii de Vede-sediul Agenţiei locale a AJOFM Teleorman din str. Dunării, bl. D4, et.1;
  • Turnu Măgurele-sediul Agenţiei locale a AJOFM Teleorman din str. Elena Cuza Voda, nr. 12.

Această iniţiativă vine în sprijinul atât al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât şi al companiilor interesate să îşi mărească echipa. Prin organizarea acestei burse, AJOFM Teleoman îşi propune să faciliteze accesul la o gamă variată de oportunităţi de angajare şi să contribuie la dinamizarea pieţei muncii din regiune, respectând principiile transparenţei şi concurenţei loiale.
Bursa Generala a Locurilor de Muncă are ca obiectiv principal creşterea gradului de ocupare şi este o oportunitate excelentă pentru candidaţi să interacţioneze faţă în faţă cu angajatorii şi să se informeze despre cerinţele specifice ale locurilor de muncă disponibile. De asemenea, participanţii vor avea posibilitatea de a depune CV-uri şi de a participa la interviuri pe loc.
Invităm toate persoanele interesate să se alăture acestui eveniment şi să profite de oportunitatea unică de a face pasul următor în cariera lor.
Vă aşteptăm cu drag să vă alăturaţi nouă în această zi importantă pentru comunitatea noastră!
Agenţii economici care doresc sã participe sunt aşteptaţi sã se adreseze Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman din Alexandria, de pe str. Dunării, nr. 1, telefon: 0247/310155, interior 101 sau prin email, la adresa ajofm.tr@anofm.gov.ro, persoană de contact: Achim Caranica Mariean.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Oportunităţi Angajare Locurilor Muncă Alexandria Roşiori Măgurele