× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Pact cu PSD, la Roșiorii de Vede – Costi Fierăscu a spus DA funcției de city manager

Liber in Teleorman • 20-09-2022, 10:00:10 • 22 vizualizari
 

Costi Fierăscu, unul dintre tinerii credibili ai USR, care a avut întotdeauna o retorică împotriva PSD și a modului în care reprezentanții acestui partid au gestionat dezvoltarea județului Teleorman și, cu precădere, a municipiului Roșiorii de Vede, a făcut „pact cu diavolul”. După aproape doi ani de când face politică la Roșiori și a rămas cu postul de consilier local după ce a candidat contra actualului primar – Valerică Cârciumaru, Costi s-a adaptat situației și a decis să nu mai fie contra. Astfel, el a negociat cu primarul PSD funcția de city manager al orașului și a argumentat alegerea de a „capitula” în fața adversarului politic.

„Am acceptat sa preiau funcția de administrator public (city manager) a Muncipiului Rosiorii de Vede. A fost o decizie mult cumpanita, la care recunosc ca au contat mult incurajarile colegilor mei consilieri si nu numai. Am acceptat cu gandul ca lucrurile nu se vor schimba peste noapte, iar tara aia ”ca afara”, la care visam cand am intrat in politica nu se va transforma in bine fara pic de implicare din partea noastra, a fiecaruia dintre noi. Recunosc, sunt multe riscuri, in primul rand personale iar mai apoi politice, pe care si unii dintre voi le-ati semnalat.

Astazi in cadrul intalnirii cu colegii din primarie, le-am reamintit ca mai mult ca oricand, in competitia de atragere de fonduri cu celelalte orase mici, trebuie sa ne comportam ca o echipa. Le-am solicitat sa lasam politica la o parte si sa incercam sa schimbam fata orasului in anii ce vor urma, impreuna.

Mi-am asumat coordonarea urmatoarelor departamente, departamente care au legatura cu experienta si meseria mea: Directia de Arhitect Sef Directia de Cultura, Educatie, Creatie si Sport Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public si Privat.

O sa ma ocup si de gestionarea relatiei dintre Primaria Rosiorii de Vede cu SC URBIS SERVCONSTRUCT SRL. Desigur, asa cum am promis usa mea va fi in mare parte a timpului deschisa. Urmeaza in perioada viitoare sa anunt si un program de audiente. Pana atunci ma gasiti la adresa de email.administrator.public@primariarosioriidevede.ro”, a transmis Costi Fierăscu.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Roșiorii Fierăscu Funcției Manager