× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Parlamentarii Partidului Social Democrat susțin creșterea salariului minim

Exploziv News 24 • 21-11-2022, 14:00:43 • 66 vizualizari
 
Propunerea vine să sprijine în principal angajații din sistemul privat, cu venituri mici, iar creșterea nu se va aplica și salariaților cu venituri mari. 

Așa cum ne-a obișnuit deja, senatorul PSD Teleorman, Dănuț Cristescu anunță pe o cunoscută rețea de socializare modificările legislative pe care și le propune și pe care le susține în Parlament.
”Propunerea PSD de majorare a salariului minim se adresează în primul rând salariaților cu venituri mici din mediul privat.
PSD își atinge astfel unul dintre obiectivele politice, enunțate la finalul lunii august, referitoare la sprijinirea salariaților cu venituri mici din mediul privat.
Propunerea PSD, exprimată încă din luna august prevede, o creștere a salariului minim de la 2550 de lei la 3.000 de lei, iar scutirea de taxe pentru 200 de lei din veniturile angajaților, care în prezent se aplică doar în cazul majorării voluntare a salariului minim, se va acorda, începând cu 1 ianuarie 2023, tuturor salariaților din această categorie.
Majorarea salariului minim este necesară și pentru menținerea în țară a forței de muncă de care au nevoie antreprenorii pentru a-și desfășura activitățile economice”, ne informează senatorul.

Articolul Parlamentarii Partidului Social Democrat susțin creșterea salariului minim apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Parlamentarii Partidului Social Democrat Susțin Creșterea Salariului