× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Patru bărbați din Băcălești, cercetați pentru încăierare, au fost reținuți de polițiști

Ziarul Teleormanul • 05-02-2024, 14:00:15 • 33 vizualizari
 

Patru bărbați din localitatea Băcălești, cu vârste cuprinse între 20 și 53 de ani, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, au fost reținuți de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Roșiori de Vede.
Potrivit IPJ Teleorman, activitatea infracțională reținută în sarcina persoanelor bănuite constă în aceea că, la data de 4 februarie, în localitatea de domiciliu, în jurul orei 10:00, folosindu-se și de un obiect contondent, s-au lovit reciproc, în urma unui scandal izbucnit pe fondul unor discuții mai vechi, trei dintre ei necesitând îngrijiri medicale.
În urma administrării probatoriului, față de cele patru persoane cercetate a fost dispusă măsura reținerii, bărbații fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentați instanței de judecată.

Efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Bărbați Băcălești Cercetați Pentru încăierare Reținuți Polițiști