× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Patru liberali concurează pentru un loc de candidat la Primăria Alexandriei

Ziarul Contrapunct • 30-01-2020, 00:00:25 • 407 vizualizari
 

PNL Alexandria și-a desemnat, prin vot intern, patru potențiali candidați la primărie, care au obținut votul de încredere al organizației locale.
Aceștia vor intra, mai întâi, printr-un proces de sondare, astfel încât cel mai bine cotat în preferințele alexăndrenilor să fie candidatul PNL care va răspunde cerințelor și așteptărilor electoratului din reședința județului Teleorman.
În acest proces de evaluare prin chestionare sociologică intră potențialii candidați ai PNL Alexandria: George Drăghici, Cătălin Dumitrașcu, Adrian Bădulescu și Valentina Veronica Mitran Piticu.
Președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu susține că toți cei patru potențiali candidați au șanse reale în cursa pentru primărie, “Nominalizările aparțin sută la sută organizației locale a PNL Alexandria și cred cu tărie că indiferent care dintre cei patru se va situa mai bine în sondaje, va fi varianta câștigătoare. De ce? Pentru că sunt liberali de valoare, cu notorietate, cu credibilitate, cu o foarte bună pregătire, cu voință și dorință. Au tot ce le trebuie pentru a ieși învingători în cursa pentru Primăria Alexandriei, într-un moment în care electoratul alexăndrean își dorește o schimbare în bine, în Alexandria”, a spus președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Contrapunct » Articole Ziarul Contrapunct »
 
Liberali Concurează Pentru Candidat Primăria Alexandriei