× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

Paun si Nastase (Rapid Buzescu) goluri sub tricolor la o actiune de selectie | Trei jucatori din judetul Teleorman la  selecționata de fotbal amator a Romaniei

Teleorman Sport • 02-05-2024, 10:00:03 • 65 vizualizari
 
alege dreapta unita

Madalin Paun si Valentin Nastase, ambii de la Rapid Buzescu au marcat cate un gol la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe langa cei doi, Valentin Gaiceanu, Draganesti Vlasca, a participat si el la aceasta actiune. Este o primă acțiune preliminară înaintea jocurilor din septembrie, din preliminariile UEFA Regions’ Cup. Acțiunea de selecție a avut loc în perioada 29 aprilie – 1 mai și a cuprins 4 jocuri de verificare, cu durata de 30 de minute repriza. Responsabili din partea FRF au fost antrenorii Aurel Țicleanu,  Răzvan Rotaru, Alex Cioban și Răzvan Stanca.

România a fost repartizată în grupa a 8-a, alături de Croația, Italia și Malta, în preliminariile UEFA Regions’ Cup

Cele opt câștigătoare ale grupelor din turul intermediar se vor califica la turneul final ce va avea loc în perioada iunie-iulie 2025.

Aflată la ediția cu numărul 13, UEFA Regions Cup este o competiție dedicată echipelor practicante de fotbal amator, alcătuite din jucători care nu au evoluat niciodată la nivel profesionist. Competiția este organizată de UEFA, iar gazda turneului final va fi selectată de către forul european din rândul celor 8 echipe care vor obține calificarea. Pentru această ediție s-au înscris 36 de asociații, Malta și San Marino urmând să participe cu echipe naționale de amatori, iar restul vor fi reprezentate de selecționatele regionale care vor câștiga competițiile naționale de calificare. Selectiile s-au facut pentru jucatorii care au evoluat in barajele de promovare in liga 3 din sezonul trecut.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Nastase Buzescu Goluri Tricolor Actiune Selectie Jucatori Judetul Teleorman