× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Pe scena Teatrului de Vară din Roșiorii de Vede, spectacol de Sfânta Maria

Ziarul Mara • 08-09-2023, 10:00:25 • 137 vizualizari
 

Iubitorii de spectacole în aer liber sunt invitați vineri, 8 septembrie 2023, în zi de sfântă sărbătoare, la spectacolul organizat cu prilejul redeschiderii Teatrului de Vară din Roșiorii de Vede.

Lucrările de reabilitare și modernizare a Teatrului de Vară s-au făcut în cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității vieții locuitorilor municipiului Roșiorii de Vede, județul Teleorman”- Cod SMIS 125606, proiect co-finanțat prin Programul operațional Regional 2014-2020. Prin același proiect, în valoare de aproximativ 5 milioane de euro, mai sunt derulate și alte trei obiective: Construirea unui duplex de locuințe sociale; Construirea unui bloc de locuințe sociale; Modernizarea a 15 străzi din municipiu.

Revenind la spectacolul care va avea loc în ziua de Sfânta Maria și care va fi prezentat de Gabriel Argeșeanu, acesta va începe la ora 17.00, cu momentul inaugural, iar de la 17.10 vor evolua pe scena Teatrului de Vară din Roșiorii de Vede Florinel Ciobanu, Andreea Cătălina Cîmpeanu, Marinel Predoi, Răzvan Oprea și Fruierașii de la Dobrotești, ansamblurile Mugurașii și Voiniceii, Andrei Hamza și Călușarii GAL-Câmpia Burnazului, Sibba Dance.

În recital vor evolua Direcția 5, Radu Pietreanu și Tedy Stîngă.

Cornelia RĂDULESCU

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Teatrului Roșiorii Spectacol Sfânta