× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Pentru profesionalismul de care au dat dovadă, mai mulți pompieri au fost avansați în grad

Ziarul Mara • 15-09-2022, 10:00:13 • 21 vizualizari
 

Munca, implicarea și devotamentul sunt răsplătite. Mai mulți pompieri au fost înaintați în grad înainte de termen chiar cu prilejul Zilei Pompierilor.

Pompierii teleormăneni care s-au remarcat prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătirea profesională și comportarea demnă au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad.

Astfel, în gradul de colonel a fost înaintat lt.col. Cîrpaciu Gabriel Sorin, din cadrul Inspecției de Prevenire, dar și lt.col. Gigoi Bogdan Ștefan, ofițer specialist I în cadrul Centrului Operațional, Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat.

În gradul de căpitan a primit distincția și lt. Gherghiță Ionuț, locțiitor comandant în cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria.

În gradul de maistru militar principal: maistru militar clasa I Codrici Sorin, din cadrul Detașamentului de Pompieri Zimnicea. În gradul de maistru militar clasa a III-a: maistru militar clasa a IV a Ene Daniel, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede. În gradul de plutonier adjutant șef: plutonier adjutant Giulea Florea, din cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele. În gradul de plutonier adjutant: plutonier major Țencu Ionuț Nicolae, din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle. În gradul de plutonier adjutant: plutonier major Mihai Marius Bogdan, din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle.

”Le mulțumim pentru că servesc Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie, zi de zi, uniforma militară, cu activități multiple și complexe, cu intervenții nenumărate, cu rezultate foarte bune obținute în misiunile desfășurate și suntem convinși că, în continuare, vor ajuta membrii comunității din care fac parte, cu aceeași abnegație și devotament”, este mesajul colegilor pompieri.

C. D.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Pentru Profesionalismul Dovadă Mulți Pompieri Avansați