× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Percheziții la persoane cercetate pentru furt calificat

Ziarul Teleormanul • 13-02-2024, 14:00:09 • 82 vizualizari
 

Ieri, 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Videle, împreună cu polițiștii Formațiunii Investigații Criminale Videle, au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul București, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 10/11 octombrie 2023, doi bărbați de 36, respectiv 19 ani, ambii din municipiul București, au sustras 2.800 de lei și mai multe bunuri din locuința unui bărbat din comuna Botoroaga, județul Teleorman, cauzând un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei.

În urma desfășurării perchezițiilor, la una dintre locuințe au fost identificate mai multe dintre bunurile sustrase, acestea fiind ridicate în vederea cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, a fost dispusă măsura reținerii față de persoanele bănuite, cei doi bărbați fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentați instanței de judecată.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Serviciul Operațiuni Speciale Teleorman.
La acțiuni au participat și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Teleorman.
Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Percheziții Persoane Cercetate Pentru Calificat