× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Peste 90 de teleormăneni au participat la evenimentul “Sănătate pe bicicletă într-un mediu nepoluant!”

Ziarul Teleormanul • 19-09-2022, 14:00:06 • 22 vizualizari
 

Duminică, la Roșiori de Vede, a avut loc anuala plimbare cu bicicleta din cadrul Campaniei “Săptămâna Europeană a Mobilității 2022”, celebrată, în acest an, cu tema “Conexiuni mai bune”.

Intitulat “Sănătate pe bicicletă într-un mediu nepoluat”, evenimentul organizat de Consiliul Local, Primăria Municipiului Roşiori de Vede, Direcţia pentru Cultură, Educaţie, Creaţie şi Sport, prin Biblioteca Municipală “Gala Galaction” şi Centrul EUROPE DIRECT Teleorman, a adus împreună peste 90 de iubitori ai mersului cu bicicleta, dar și ai unui stil de viață sănătos: copii, adolescenți, tineri, adulți, vârstnici, fiecare participant purtând tricouri și șepci inscripționate cu logo-ul Anului European al Tineretului, dar și al Centrului EUROPE DIRECT Teleorman.

Bicicliștii au avut de parcurs un traseu de peste 11 km, pe cele mai importante străzi ale municipiului, cu o pauză de 10 minute pentru hidratare într-o oază de verdeață, în Pădurea Vedea.

Și pentru că mișcarea este benefică la orice vârstă, cel mai tânăr participant are 9 ani, iar cel mai în înțelept dintre ei a împlinit onorabila vârstă de… 86 de ani.

“Și, cum Săptămâna Europeană a Mobilității continuă, vă așteptăm alături de noi și joi, 22 septembrie, de Ziua Mondială fără Mașini, atunci când ne vom plimba pe jos, dar vom și curăța de gunoaie traseul parcurs, găsind astfel cele mai bune conexiuni!”, transmit reprezentanții Europe Direct Teleorman.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Teleormăneni Participat Evenimentul Sănătate Bicicletă într-un Nepoluant