× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Pieton accidentat mortal pe trecerea de pietoni

Exploziv News 24 • 19-11-2023, 14:00:55 • 132 vizualizari
 

Din nefericire, în această situație se poate vorbi de neatenția conducatorului auto, care a lovit pietonul, deși acesta din urmă traversa șoseaua regulamentar, printr-un loc marcat corespunzător. 

Polițiștii de la Turnu Măgurele au fost solicitați să meargă la fața locului, iar în această dimineață, biroul de presă al IPJ Teleorman a transmis o informare în acest caz.

„Cercetările preliminare indică ipoteza că un autoturism condus, pe DN 51A, în comuna Lisa, de către un bărbat în vârstă 39 de ani, din localitate, ar fi acroșat și accidentat un pieton – bărbat, 51 de ani, din aceeași localitate – angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător. În urma impactului, pietonul a suferit leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul acestuia. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier”, se arată în comunicatul de presă. 

Șoferul vinovat de producerea accidentului va trebui să dea explicații acum procurorilor Parchetului Turnu Măgurele, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Polițiștii atrag atenția conducătorilor auto să manifeste prudență în trafic, să fie atenți la pietoni și să reducă viteza până la evitarea oricărui pericol, în preajma trecerilor de pietoni.

 

 

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Pieton Accidentat Mortal Trecerea Pietoni