× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Plan roșu de intervenție! Impact violent între două autobuze și un tir

Exploziv News 24 • 22-09-2023, 14:00:47 • 140 vizualizari
 

Planul roșu de intervenție a fost activat la ora 08.37, iar la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport persoane și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

În accident au fost implicate două autobuze și un ansamblu tir. Dintre cele cinci victime, trei au fost adulți și doi minori, de 13, și respectiv 15 ani.

„Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, trei persoane au fost transportate cu ambulanțele la UPU Alexandria și o persoană a fost transportată la un spital din București. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme. În urma acestui accident a rezultat și un incendiu, izbucnit la nivelul unui autocar și la capul tractor al TIR-ului, care a fost stins de pompieri în limitele găsite. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat la ora 09.49”, transmite ISU Teleorman. 

 

Din păcate, pentru copilul de 13 ani preluat de elicopterul SMURD, chiar dacă era conștient, personalul medical a decis să-l intubeze înainte de a pleca spre București. Pe de altă parte, dintre victimele aduse la UPU Alexandria, patru la număr, toate sunt în afara oricărui pericol, doar una necesitând internare pe secția de ortopedie.

Potrivit martorilor, nepăstrarea distanței regulamentare ar fi fost cauza de producere a accidentului rutier și probabil și alte preocupări în timpul condusului. Însă, aceste aspecte vor fi stabilite cu exactitate de către polițiști, în urma cercetărilor.

 

 

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Intervenție Impact Violent între Autobuze