× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

PLEACĂ ȘI VICEPRIMARII LIBERALI LA PSD ÎN TIMP CE PNL SE REORGANIZEAZĂ

Antena 3 Alexandria • 26-03-2024, 20:01:06 • 177 vizualizari
 

De mai bine de două luni de când este președinte interimar la PNL Teleorman, Daniel Constantin se chinuie să formeze un Birou Politic Județean, la ședintele căruia nu avea cvorum pentru că îi lipseau primarii plecați la PSD. Tot încearcă să reorganizeze filiala județeană, în care a adus oameni noi, apăruți din neant, deși mai sunt mai puțin de trei luni pana la alegerile locale.

În tot acest timp, PSD Teleorman își îngroașă rândurile și, după ce a preluat mare parte dintre primarii liberali, a trecut și la viceprimari.

La ultima ședință de lucru a social democraților, de la sfârșitul săptămânii trecute, au trecut oficial la PSD primarul comunei Smărdioasa, dar și viceprimarii de la Talpa, Bujoru și Vitănești.

În cadrul aceleiași întâlniri a devenit oficială și afilierea primarilor de la Bragadiru, Brânceni, Ciuperceni și Drăgănești de Vede, care își exprimaseră aceasta  intenție încă de la începutul lunii.

Cel mai probabil, toți cei care  s-au alăturat echipei vor candida la alegerile locale din iunie pe listele Partidului Social Democrat.

Dacă președintele social democraților teleormăneni, Adrian Gadea a câștigat încrederea edililor și pare că listele de candidați sunt complete, nu același lucru se poate spune și despre președintele liberalilor, care mai are doar puțin peste doua luni că să scoată din joben candidați în majoritatea localităților din județ. Ultimele informații arată că la PNL Teleorman au rămas mai puțin de 30 de primari  din 53 cât avea după alegerile din 2020.

Articolul PLEACĂ ȘI VICEPRIMARII LIBERALI LA PSD ÎN TIMP CE PNL SE REORGANIZEAZĂ apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
PLEACĂ VICEPRIMARII LIBERALI REORGANIZEAZĂ