× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

PMP la cuțite cu PMP în Teleorman

Actualitatea de Teleorman • 18-03-2024, 20:00:51 • 34 vizualizari
 

Situația bizară în care se află Partidul Mișcarea Populară de ceva vreme nu pare să-și găsească rezolvarea prea curând. Odată cu apropierea alegerilor se înmulțesc și atacurile directe între grupările celor doi lideri Eugen Tomac și Cristian Diaconescu care își dispută supremația politică.

La fel stau lucrurile și în Teleorman unde sunt două PMP-uri aflate în conflict deschis. După decizia BEC de a respinge reprezentantul PMP pe motiv ca nu e cel care trebuie, interimarul de la Teleorman, Marian Popa, sare la gâtul adversarilor din aripa condusă de Stavarache că s-au băgat în alianța cu partidele de dreapta fără nici un drept.

Ca să fie și mai convingător, Marian Popa îi atenționează pe cei de la USR că alianța nu este valabilă cu PMP-ul lor pe care îl consideră nelegitim. În toată bâjbâiala asta politică pmp-iștii lui Marian Popa au greșit andrisantul, că să zic așa, pentru că Daniel Fierăscu nu a fost niciodată membru USR și cu atât mai puțin președinte al formațiunii.

Este adevărat că la USR lumina vine de la Roșiori, dar de la alți Fierăsti, maeștri în arta negocierilor din umbră, fără statut de președinți.

The post PMP la cuțite cu PMP în Teleorman appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Cuțite Teleorman