× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

PNL Teleorman: ” A fost promulgat proiectul PNL care prevede că femeile însărcinate au prioritate la casierii și ghișee!”

Actualitatea de Teleorman • 19-10-2023, 14:00:53 • 74 vizualizari
 

Președintele României a promulgat proiectul PNL care prevede ca femeile însărcinate și persoanele însoţite de copii cu vârsta de până la 5 ani să aibă prioritate la casieriile sau ghișeele entităţilor publice şi private, precum şi la serviciile oferite de acestea.

Legea a fost inițiată de deputații PNL, Florin Alexe, Mara Calista și Alin Ignat, la propunerea Mirelei Retegan, fondatoare Gașca Zurli.

Totodată, proiectul prevede și amenajarea unor locuri de parcare rezervate femeilor însărcinate și persoanelor însoțite de copii cu vârsta de până la 5 ani în spațiile de pe lângă clădirile instituțiilor publice și ale unităților publice comerciale și private.

Prin această lege, sunt stabilite și amenzi pentru cei care nu respectă prevederile sau încalcă obligațiile de a amenaja, rezerva și/sau semnaliza locurile de parcare.

Mai multe detalii despre proiect aici: https://shorturl.at/nuwA6

PNL Teleorman

The post PNL Teleorman: ” A fost promulgat proiectul PNL care prevede că femeile însărcinate au prioritate la casierii și ghișee!” appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Teleorman Promulgat Proiectul Prevede Femeile însărcinate Prioritate Casierii