× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Pompierii din Teleorman, solicitați pentru stingerea unui incendiu în Giurgiu / O femeie și-a pierdut viața

Ziarul Teleormanul • 23-03-2023, 14:00:08 • 257 vizualizari
 

În noaptea de miercuri spre joi, pompierii din Teleorman au fost chemați în ajutorul colegilor din Giurgiu pentru a inteveni la un incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Toporu. Evenimentul s-a soldat, însă, cu o tragedie, o femeie pierzându-și viața în incendiu.

“Misiunea noastră este de a salva, dar sunt și cazuri în care toate eforturile sunt în zadar… Și noi ne simțim neputincioși în fața unor tragedii cum a fost cea de azi-noapte, din localitatea Toporu, acolo unde o femeie a fost surprinsă în incendiul care a izbucnit în locuința sa.

Fiind în toiul nopții, flăcările au fost observate târziu, iar femeia nu a reușit să mai iasă din casă. Aceasta a fost găsită de pompieri într-una din camere, însă, din păcate nu a mai putut fi salvată.

Când au ajuns echipajele, incendiul se manifesta violent, în interiorul a două camere, dar și la nivelul acoperișului. Locuința s-a deteriorat în proporție de 70%.

La caz au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu și ISU Teleorman, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD. Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza coșului de fum deteriorat”, au transmis reprezentanții ISU Giurgiu.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Pompierii Teleorman Solicitați Pentru Stingerea Incendiu Giurgiu Femeie Pierdut Viața