× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Povestea de viață a bunicii Gherghina din Poroschia: Cum a devenit un fenomen online

Liber in Teleorman • 23-10-2023, 10:00:41 • 49 vizualizari
 

Bereghianu Gherghina, cunoscută mai bine sub numele de Bunica Gherghina, este o prezență adorabilă în viața online a României. La cei 74 de ani ai săi, bunicuța simpatică a reușit să cucerească inimile a milioane de români prin rețetele sale culinare, dar și prin naturalețe și simplitate.

Născută pe 14 aprilie 1949, bunica Gherghina a avut o viață plină, dar nimic nu se compară cu popularitatea pe care a câștigat-o pe Internet în ultimii ani. A devenit un adevărat fenomen online cu ajutorul nepoatei sale, Cătălina, pe care a crescut-o de la vârsta de doi ani. Tânăra a făcut-o celebră pe bunica sa, după ce a început să o filmeze în diverse ipostaze prin curte și să posteze imaginile pe rețelele sociale.

„De la doi ani a părăsit-o mama ei. Mi-a lăsat-o în brațe și a plecat. Eu am mers cu ea de mânuță și la grădiniță și la școală și peste tot. Și la ședințe la liceu. Tot ce fac, fac să o bucur pe ea”, este povestea pe care bunica Gherghina o spune de fiecare dată cu lacrimi în ochi.

Cătălina, care se ocupă de tehnologie și social media, a descoperit rapid că lumea online este captivată de autenticitatea și farmecul bunicii sale. Astfel, au început să creeze conținut original împreună. Fie că este vorba despre rețete tradiționale românești sau povești din trecut, bunica Gherghina a captivat publicul cu felul ei unic de a comunica.

Rețetele sale au devenit rapid celebre pe internet, iar videoclipurile în care gătește au adunat milioane de vizualizări. Simplitatea rețetelor sale, bazate pe ingrediente locale și tehnici tradiționale, au inspirat mulți români să încerce preparatele din bucătăria lor.

Dar ceea ce o face cu adevărat specială pe bunica Gherghina este povestea vieții ei. A trăit vremuri de schimbare în România, a văzut comunismul și tranziția spre democrație și a trecut prin numeroase experiențe care îi oferă o perspectivă pe care să o ofere celor tineri.

Într-o eră în care conținutul online se concentrează adesea pe imagine și stil, bunica din Poroschia ne amintește că adevărata frumusețe poate fi găsită în sinceritate și în simplitate. Cu toate că are o vârstă respectabilă, Bereghianu Gherghina ne învață că vârsta este doar un număr, iar pasiunea și dragostea pentru ceea ce faci pot să te facă un adevărat star pe internet și să creezi legături puternice prin intermediul mediului online.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Povestea Viață Bunicii Gherghina Poroschia Devenit Fenomen Online