× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu a fost reales secretar al Senatului

Impact News 24 • 04-09-2022, 14:00:41 • 21 vizualizari
 

Senatorul PNL Teleorman și, totodată, președintele liberalilor din județ, Eugen Pîrvulescu a fost reales, joi, la începutul sesiunii parlamentare, în funcția de secretar în cadrul Biroului Permanent al Senatului. Liderul PNL Teleorman a mai ocupat această funcție în conducerea camerei superioare a Parlamentului și în sesiunea trecută.

Într-un mesaj postat de pagina de pe o celebră rețea de socializare, senatorul Eugen Pîrvulescu le mulțumește pentru susținere premierului Nicolae Ciucă și secretarului general al PNL Lucian Bode.

Astăzi, la începutul noii sesiuni parlamentare, colegii au decis să îmi acorde un nou vot de încredere pentru funcția de Secretar în Biroul Permanent al Senatului.
Le mulțumesc și pe această cale premierului Nicolae Ionel Ciucă, secretarului general al Partidului Național Liberal, Lucian Bode și tuturor colegilor senatori care m-au susținut.
Îi asigur pe toți cei care au avut încredere în mine că îmi voi îndeplini obligațiile cu aceeași seriozitate ca până acum”, a spus Eugen Pîrvulescu.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Președintele Teleorman Pîrvulescu Reales Secretar Senatului