× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Prima misiune a pompierilor români în Grecia a început în această dimineață! (Video)

Infoexpres TV • 08-08-2021, 22:00:22 • 222 vizualizari
 

La această misiune vor participa în primă fază *35* de subofițeri care încadrează *6 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 2 cisterne.* Alături de ei vor fi *4* ofițeri români, însărcinați cu dublă responsabilitate, coordonarea primului modul de intervenție, respectiv menținerea unei legături permanente cu ofițerul elen delagat în asistarea și buna desfășurare a întregii misiuni derulate de salvatorii români.Schimbarea personalului operativ este planificată a fi efectuată la 6 ore.

Autoritățile elene au rol principal în coordonarea întregii misiuni, aceștia fiind responsabili de configurarea planului de intervenție, gruparea numerică a forțelor și efectivelor care alcătuiesc un modul pregătit în a acționa în vederea limitării răspândirii incendiilor de vegetație.

Pompierii care intervin la incendiile de pădure din Grecia sunt din: IGSU, BIF, USISU, AG, AB, HD, BH, SJ, DB, DJ, TR, CL, BZ, BV, PH

Stirea Prima misiune a pompierilor români în Grecia a început în această dimineață! (Video) apare prima data pe Info Expres TV.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Misiune Pompierilor Români Grecia început Această Dimineață