× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Primar din Teleorman, reținut pentru 24 de ore

Ziarul Teleormanul • 18-09-2023, 20:00:10 • 118 vizualizari
 

„La data de 18 septembrie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București –  Secția 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în executare două mandate de percheziție, la o adresă de domiclilu, precum și la sediul unei instituții, din județul Teleorman, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

În fapt, la data de 6 septembrie 2023, Secția 21 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 21 august 2023, o minoră, în vârstă de 17 ani, beneficiară a  unui centru de plasament, din Sectorul 6, ar fi fost agresată sexual de un bărbat.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din județul Teleorman.

În urma perchezițiilor efectuate, la data de 18 septembrie 2023, au fost identificate și ridicate mai multe dispozitive electronice. De asemenea, bănuitul a fost depistat și condus la audieri.

Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, a transmis, luni, Poliția Capitalei.

Perchezițiile au avut loc, luni dimineață, la sediul Primăriei Botoroaga și la domiciliul primarului Mihail Cojocaru, în urma unei sesizări pe care o minoră, în vârstă de 17 ani, beneficiară a unui centru de plasament din Sectorul 6 al Capitalei, a făcut-o împotriva edilului teleormănean la Poliția Capitalei.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Primar Teleorman Reținut Pentru