× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Primarul de la Botoroaga a fost REȚINUT

Liber in Teleorman • 18-09-2023, 20:00:13 • 134 vizualizari
 

Primarul din Teleorman acuzat că a abuzat sexual mai multe minore a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat la o secție de poliție din Capitală. Totul a ieșit la iveală după ce una dintre victime, o fată de 17 ani, a făcut mărturii șocante. Este vorba despre primarul comunei Botoroaga – Mihail Cojocaru, despre care sursele noastre spun că ar fi agresat sexual și alte fete.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei, la data de 6 septembrie, Secţia 21 Poliţie a fost sesizată că, la data de 21 august, o minoră, în vârstă de 17 ani, beneficiară a unui centru de plasament, din Sectorul 6, ar fi fost agresată sexual de un bărbat.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 63 de ani, din judeţul Teleorman.

„În urma percheziţiilor efectuate, la data de 18 septembrie 2023 au fost identificate şi ridicate mai multe dispozitive electronice. De asemenea, bănuitul a fost depistat şi condus la audieri”, informează Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Citiți și: Primar din Teleorman, ridicat de mascați și dus la audieri pentru agresiune sexuală

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Primarul Botoroaga REȚINUT