× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Primele cazuri de arderi necontrolate! Pompierii atrag atenția asupra efectelor acestor evenimente

Exploziv News 24 • 29-03-2021, 22:00:36 • 186 vizualizari
 

Din situația prezentată de biroul de presă al ISU Teleorman în această dimineață se observă că avem și primele cazuri de arderi necontrolate pe raza județului.

Din cele cinci incendii înregistrate în ultimele 72 de ore, trei dintre acestea au fost la vegetația uscată de pe raza localităților Vârtoape, Nanov și Zimnicea. Focul a fost stins fără a fi înregistrate pagube materiale.

”Rugăm cetățenii care dețin terenuri agricole să manifeste responsabilitate în ceea ce privește prevenirea incendiilor de vegetație uscată deoarece aceste evenimente pot pune în pericol gospodăriile și locuințele oamenilor, viața participanților la trafic și mediul înconjurător. Din punct de vedere legislativ, informăm proprietarii de terenuri agricole că incendierea vegetației uscate este interzisă, acest lucru fiind sancționat de pompieri, reprezentanți ai Agenției de Protecție a Mediului și cei din cadrul Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură, conform protocolului comun încheiat între aceste instituții”, informează ISU Teleorman. 

Weekendul a fost aglomerat pentru pompierii teleormăneni, nu mai puțin de 84 de misiuni au executat militarii în cele trei zile. Dintre acestea, echipajele SMURD sunt cele mai solicitate.

Articolul Primele cazuri de arderi necontrolate! Pompierii atrag atenția asupra efectelor acestor evenimente apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Primele Cazuri Arderi Necontrolate Pompierii Atenția Asupra Efectelor Acestor Evenimente