× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Prins în timp ce încerca să fure 20.000 lei dintr-o locuință / Un bărbat, din Peretu, a fost reținut și introdus în arestul IPJ

Ziarul Teleormanul • 31-10-2023, 20:00:10 • 54 vizualizari
 

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Peretu, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, a fost reținut de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Roșiori de Vede.

Activitatea infracțională reținută în sarcina bărbatului constă în aceea că, la data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 9.30, cunoscând și profitând de faptul că proprietarii unui imobil de pe raza localității sale de domiciliu se aflau în extravilanul localității și desfășurau munci agricole, bărbatul ar fi pătruns în locuința acestora, încercând să sustragă 20.000 de lei, moment în care a fost surprins de proprietară, care a alertat poliția. Bărbatul a restituit banii și a fost depistat de polițiști când încerca să părăsească imobilul. În cauză a fost întocmit dosar penal, în continuarea cercetărilor fiind dispusă măsura reținerii.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentat instanței de judecată pentru a dispune în cauză.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
încerca Dintr-o Locuință Bărbat Peretu Reținut Introdus