× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Prognoza METEO pentru Teleorman. De săptămâna viitoare, vreme se încălzeşte, media temperaturilor ajungând la 23-24 de grade

Informatia de Teleorman • 20-09-2022, 10:00:40 • 14 vizualizari
 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 19 septembrie-02 octombrie 2022.
În prima săptămână de prognoză, media maximelor termice va avea variaţii între 17 şi 22 grade, iar a minimelor între 6 şi 9 grade şi vor caracteriza o vreme mai rece decât în mod normal la această dată. În cea de-a doua săptămână, temperaturile vor fi mai ridicate, nu vor mai avea variaţii importante, media maximelor se va situa în jurul a 23…24 de grade, iar a minimelor va fi de 10…12 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată între 19 şi 23 septembrie, precum şi după data de 27 septembrie.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Prognoza Pentru Teleorman Săptămâna Viitoare încălzeşte Temperaturilor Ajungând