× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea pentru ploi slabe, în zilele de 23 şi 24 octombrie

Informatia de Teleorman • 17-10-2023, 14:00:45 • 46 vizualizari
 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 16-29 octombrie 2023.
Prima săptămână va debuta cu valori termice apropiate de cele normale, astfel încât media maximelor va fi de 17…18 grade, iar cea a minimelor de 4…6 grade. Apoi, temperature aerului va avea o tendinţă de creştere treptată, astfel încât în data de 20 octombrie vremea va deveni mai caldă decât în mod obişnuit, cu medii ale maximelor în jurul a 26 de grade şi ale minimelor de 12…14 grade, apoi se va răci din nou. Pentru a doua săptămână de referinţă sunt estimate temperaturi apropiate de cele specifice perioadei, cu maxime medii de 18…20 de grade şi minime de 6…9 grade. Probabilitatea pentru ploi slabe va fi mai ridicată în zilele de 23 şi 24 octombrie.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Prognoza Pentru Teleorman Probabilitatea Pentru Zilele Octombrie