× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Prognoza meteo pentru Teleorman. Probabilitatea pentru ploi va creşte din data de 26 octombrie

Informatia de Teleorman • 24-10-2023, 10:00:52 • 54 vizualizari
 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 23 octombrie-5 noiembrie 2023. În primele zile din interval, media maximelor termice se va situa între 24 şi 27 de grade, cu cea mai mare valoare în data de 25 octombrie.

După 29 octombrie, valorile termice vor scădea treptat, însă vor caracteriza o vreme mult mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Astfel, media temperaturilor maxime la începutul lunii noiembrie va fi de 17…20 de grade. Referitor la minimele termice, acestea vor fi cuprinse între 10 şi 13 grade în primele zile, cu cea mai mică valoare în data de 24 octombrie, apoi media acestora va scădea treptat, până la 7…8 grade, aproape de sfârşitul celei de-a doua săptămâni. Probabilitatea pentru ploi va creşte din data de 26 octombrie.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Prognoza Pentru Teleorman Probabilitatea Pentru Creşte Octombrie