× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Proiecție specială a filmului „Superpietonii Zurli” la Alexandria, în prezența echipei

Ziarul Mara • 27-01-2024, 10:00:25 • 38 vizualizari
 

Cele mai iubite personaje ale copiilor din România și-au făcut debutul în cinematografe, printr-un film care se anunță block-buster-ul începutului de 2024 „Superpietonii Zurli”.

Duminică, 17 februarie, copii din Alexandria sunt așteptați la Happy Cinema, unde va avea loc o proiecție specială a filmului pentru copii „Superpietonii Zurli”, în prezența câtorva membri din îndrăgita Gașcă ZURLI.

„Fetița Zurli, Lulu, Mulțumesc, Vrăjimăturica, Truli, și Tanti Prezentatoarea, sunt chemați de către președintele țării să salveze situația atunci când vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind-o pe zebra Tony, cea care ține sub control circulația rutieră.

Trecând prin aventuri neobișnuite și amuzante, care le testează prietenia dar le face să se și autodepășească, Gașca ZURLI descoperă în acest film de familie, ce înseamnă puterea lui „împreună” și a educației prin joacă. Filmul Superpietonii ZURLI, o aventură fantastică pentru părinți și copii, ne face să redescoperim iubirea și curajul, valori principii care ne pot ghida în viață.”, se arată în comunicatul primit pe adresa redacției.

„Este un film care vă aduce în cinematografe copiii părinții și bunicii pentru ca e un film pentru TOATǍ Lumea. De la lacrimi la hohote de râs de la momente în care o să dansam pe aramzamzam la scene în care Tura Vura ne ține cu sufletul la gurǎ, am scris împreună cu Cătălin Dascălu un scenariu pe sufletul fiecărui om care încă simte în el copilăria.”, a declarat Mirela Retegan, potrivit sursei citate.

Dana PĂUNE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Proiecție Specială Filmului Superpietonii Alexandria Prezența Echipei