× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Razie de amploare a polițiștilor teleormăneni

Exploziv News 24 • 12-09-2022, 14:00:38 • 9 vizualizari
 

La sfârșitul săptămânii trecute, zeci de polițiști de la ordine publică și de la rutieră au împânzit șoselele din Teleorman, pentru a preveni cauzele generatoare de accidente rutiere. 

În cadrul acțiunilor de tip ”BLITZ”, au fost legitimate 578 persoane, 419 autovehicule controlate și efectuate 87 testări cu aparatul etilotest.

”În urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 196 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 77.000 lei, au reținut 25 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 6 certificate de înmatriculare. Totodată au fost întocmite 4 dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere” şi “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, informează biroul de presă al IPJ Teleorman.

Trei dintre infracțiunile constatate în trafic au fost identificate în cursul după-amiezii de duminică, 11 septembrie 2022.

”La data de 11 septembrie, a.c., orele 16:16 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Vităneşti, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule… La data de 11 septembrie a.c., orele 00:52, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Nanov, judeţul Teleorman, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei… La data de 11 septembrie a.c., orele 19:40, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Nanov au depistat un bărbat în vârstă de 75 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Nanov, judeţul Teleorman, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, se mai arată în buletinul de presă transmis.

 

Articolul Razie de amploare a polițiștilor teleormăneni apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Amploare Polițiștilor Teleormăneni