× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

REUNIRE LA SPORTING ROȘIORI, 26 DE JUCĂTORI SUB COMANDA LUI CRISTIAN NEGRU

Antena 3 Alexandria • 23-01-2024, 14:01:08 • 40 vizualizari
 

S-a terminat vacanța și pentru jucătorii de la Sporting Roșiori de Vede. 26 de jucători s-au adunat, ieri, sub comanda lui Cristian Negru, printre care și patru noutăți.

Juniorii Eric Voicu, Mario Cobzaru și Dănuț Dobre s-au întors în lotul roșiorenilor după ce în tur au evoluat sub formă de împrumut, pentru grupa U19 a CSM Alexandria, echipă cu care s-au calificat în play-off-ul Campionatului Național U19. O altă noutate în lotul celor de la Sporting Roșiori de Vede este mijlocașul ofensiv Codruț Anghel, în vârstă de 29 de ani. Acesta a semnat cu Sporting, fiind liber de contract, după ce ultima dată a evoluat pentru CS Universitar din Alba Iulia. În această perioadă, la Sporting Roșiori de Vede, antrenorul echipei va evalua și câțiva jucători aflați în probe, având, de asemenea, sub observație, și mai mulți jucători de la echipa secundă. Potrivit conducerii, în acest moment se poartă negocieri cu alți jucători, care să întărească posturile pe care staff-ul tehnic le consideră deficitare. Sporting Roșiori de Vede va evolua în primul meci oficial din 2024, împotriva celor din Cetatea Turnu Măgurele. Duelul va avea loc vineri, 8 martie, de la ora 15.

Sursa foto: Facebook/C S Sporting Rosiori

Articolul REUNIRE LA SPORTING ROȘIORI, 26 DE JUCĂTORI SUB COMANDA LUI CRISTIAN NEGRU apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
REUNIRE SPORTING ROȘIORI JUCĂTORI COMANDA CRISTIAN