× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

S-a aprobat înființarea perdelelor forestiere de protecție în județul Teleorman

Infoexpres TV • 26-06-2020, 13:00:07 • 119 vizualizari
 

Joi, 25 iunie 2020, a avut loc,ședința Comandamentului de analiză a realizării programului anual de înființare a perdelelor forestiere de protecție, la care au participat membrii comandamentului și reprezentanții Gărzii Forestiere București, ai proiectantului – Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Dracea” și primarii localităților pe raza cărora se vor realiza astfel de perdele.

Întâlnirea a avut loc ca urmare a aprobării înființării,în județul Teleorman, a perdelelor forestiere pentru protecția a 14,424 Km drumuri naționale, pentru o suprafață de 43,26 ha, iar documentația va fi realizată de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Dracea”.

Drumurile naționale pe care se vor realiza perdele forestiere de protecție sunt DN 5C, DN 6 și DN 51A, pe raza localităților: Pietroșani, Bujoru, Alexandria, Drăgănești Vlașca, Vitănești, Zimnicea, Fântânele, Suhaia, Viișoara.

Stirea S-a aprobat înființarea perdelelor forestiere de protecție în județul Teleorman apare prima data pe Info Expres TV.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Aprobat înființarea Perdelelor Forestiere Protecție Județul Teleorman