× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Sala de sport de la Dracea, plină de copii și în vacanță

Impact News 24 • 31-08-2023, 10:00:53 • 24 vizualizari
 

În urmă cu aproape o lună, o nouă și modernă sală de sport se inaugura cu surle și trâmbițe în localitatea Dracea, la circa 25 km de Alexandria.

Pentru că mai multe voci spuneau că este o investiție inutilă, care va rămâne cu lacătul pe ușă, reporterii ImpactNEWS24 care au avut drum în zonă s-au abătut și în Dracea, să verifice dacă este într-adevăr așa, mai ales pentru că au văzut mai mulți copii pe trotinete îndreptându-se spre zona respectivă.

CITESTE SI: Sală de sport ultramodernă, la Dracea. Aceasta da clasă și celor din orașe

Sala se umplea de mai mulți copii, veniți la un club privat de sport, care își desfășoară activitatea în sala dotată inclusiv cu aer condiționat, iar cei mici se pregăteau să practice mai multe sporturi, printre care tenis și fotbal, la o temperatură optimă, în timp ce afară te topeai de cald.

Nu am reușit să stăm până la începerea efectivă a antrenamentelor, dar am încercat să luăm legătură telefonic cu primarul, care însă nu a fost disponibil să ne ofere un interviu video despre cât de dese sunt antrenamentele și cât de utilă este sala, fiind plecat din localitate, însă vom reveni, fiind plăcut impresionați la o primă vedere cu privire la activitățile desfășurate în moderna sală de la Dracea

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Dracea Plină Vacanță