× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Săptămâna europeană a mobilităţii

Ziarul Mara • 17-09-2022, 10:00:14 • 4 vizualizari
 

Manifestările prilejuite de Campania „Săptămâna europeană a mobilităţii” (EUROPEAN MOBILITY WEEK), din perioada 16-22 septembrie 2022 sunt organizate în municipiul Roșiorii de Vede de către Consiliul Local, Primăria Municipiului Roşiorii de Vede, Direcţia pentru Cultură, Educaţie, Creaţie şi Sport, prin Biblioteca Municipală „Gala Galaction” şi Centrul EUROPE DIRECT Teleorman.

Având în acest an tema „Conexiuni mai bune”, obiectivul săptămânii europene a mobilității este acela de a aduce oamenii împreună, scopul fiind promovarea mobilității durabile, schimbarea comportamentală în favoarea mobilității active, a transportului public și a altor soluții de transport curate și inteligente.

Organizatorii acestui eveniment îi invită toți locuitorii județului Teleorman să se deplaseze cu alte mijloace de transport decât mașina personală.

Astfel, teleormănenii sunt îndemnați să meargă pe jos în zilele de 17 și 18 septembrie, iar în data de 18 septembrie, ora 10.00, sunt așteptați în fața Primăriei Roșiorii de Vede, pentru o plimbare cu bicicleta. În data de 22 septembrie, organizatorii propun o plimbare pe jos, combinată cu strângerea selectivă a gunoiului de pe traseu.

Cornelia RĂDULESCU

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Săptămâna Europeană Mobilităţii