× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Șapte dosare penale pentru violență domestică deschise de polițiștii teleormăneni de la începutul anului

Infoexpres TV • 23-10-2023, 20:00:22 • 48 vizualizari
 

În perioada 01.01 – 30.09.2023, la nivelul județului Teleorman, au fost întocmite șapte dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, polițiștii răspunzând prompt solicitărilor venite din partea victimelor.

Vă reamintim că orice persoană care este victima violenței domestice trebuie să ceară ajutor și să facă tot ce poate pentru a ieși din cercul violenței, apelând de urgență 112.

De asemenea, nicio persoană nu ar trebui să fie indiferentă la astfel de fapte. Polițiștii pot emite un ordin de protecție și o pot scoate din pericol.

In ultimele trei zile polițiștii teleormăneni au întocmit un dosar penal pentru violență domestică și au emis ordin de protecție provizoriu.

Astfel, Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Roșiori de Vede au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și au emis ordin de protecție provizoriu în cazul unui bărbat care și-ar fi agresat concubina.

La data de 22 octombrie, în jurul orei 11.00, Poliția Municipiului Roșiori de Vede a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 de către o femeie din comuna Crângeni, de 48 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubin, un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Roșiori de Vede care au procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, fiind emis ordin de protecție provizoriu.

Activitatea infracțională reținută în sarcina bărbatului constă în aceea că, la data de 22.10.2023, și-ar fi agresat fizic concubina, femeia nesolicitând îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Șapte Dosare Penale Pentru Violență Domestică Deschise Polițiștii Teleormăneni începutul Anului