× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Scandal în benzinărie la Piatra! Trei bărbați au ajuns în spatele gratiilor

Exploziv News 24 • 29-01-2024, 20:00:50 • 32 vizualizari
 

Polițiștii din Zimnicea au dispus reținerea a trei bărbați cu vârsta de 37 de ani, toți din comuna Piatra. Aceștia sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Conform comunicatului de presă emis de IPJ Teleorman, cei trei bărbați, împreună cu alte două persoane de sex feminin – cu vârsta de 32, respectiv 37 de ani – în ziua de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 12:30, în timp ce se aflau pe peronul unei stații de carburanți din comuna Piatra, ar fi agresat fizic, folosind un obiect contondent, un bărbat de 57 de ani și pe soția acestuia, o femeie de 49 de ani, din localitate, pe fondul unui conflict anterior, creându-le o stare de temere și celorlalte persoane care se mai aflau în stația peco.

„Victimele au fost transportate la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale. Fiind în continuarea cercetărilor, față de trei dintre persoanele bănuite, bărbați cu vârsta de 37 de ani, a fost dispusă măsura reținerii, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentați instanței de judecată pentru a dispune în cauză”, se mai arată în comunicat.

Cercetările continuă în acest caz, sub supravegherea procurorilor din Zimnicea.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Scandal Benzinărie Piatra Bărbați Spatele Gratiilor