× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Scene șocante la Liceul Agricol din Alexandria. Elev de 17 ani, înjunghiat cu un briceag în piept

Impact News 24 • 18-09-2022, 10:00:36 • 82 vizualizari
 

Un tânăr de 18 ani, elev la Liceul Nicolae Bălcescu din Alexandria, a fost reținut de oamenii legii după ce a înțepat un coleg de liceu cu un briceag. În urma altercației petrecute, joi, chiar în incinta instituției de învățământ, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Teleorman, “Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost înțepat de către un alt tânăr într-o unitate școlară de pe raza municipiului Alexandria”.

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, unde, în urma cercetărilor, au stabilit că un tânăr de 18 ani, pe fondul unui conflict mai vechi, a înțepat cu un obiect tăietor-înțepător un alt tânăr de 17 ani, de la aceeași unitate de învățământ.

În urma altercației, tânărul de 17 ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri, în timp ce față de agresor s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore.

Tânărul de 18 ani a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, transmite IPJ Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
șocante Liceul Agricol Alexandria înjunghiat Briceag