× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Școala de vară a seniorilor liberali

Actualitatea de Teleorman • 03-09-2022, 18:00:58 • 21 vizualizari
 

În aceste zile se desfășoară, la Saturn, Școala de vară a seniorilor liberali. Reprezentanți ai organizațiilor județene de seniori ai Partidului Național Liberal au avut o serie de întâlniri unde s-au dezbătut problemele persoanelor vârstnice în contextul politic și economic actual. La ședința Biroului Permanent a OSNL au luat parte, în calitate de invitați, Bogdan Iulian Huțucă, presedintele PNL Constanța, Silviu Iulian Coșa, prefect al județului Constanța, Radu Cristian, primarul municipiului Mangalia și Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței.

Principalul subiect al discuțiilor a fost cel al pensiilor, eliminarea inechităților din sistemul național de pensii și declarațiile publice ale ministrului Muncii, Marius Budăi, privind majorarea pensiilor și a salariilor fără a avea o discuție în cadrul coaliției de guvernare pe această temă.

 

Seniorii au discutat cu secretarul de stat Andrei Baciu despre problemele din sistemul de sănătate și au identificat câteva  soluții în acest sens, din perspectiva unei guvernări liberale. La seara festivă a școlii de vară, în mijlocul seniorilor liberali din toată șara s-a aflat și vicepreședintele PNL, senatorul Virgil Guran.

Teleormanul a fost reprezentat la Școala de vară de zece seniori liberali, delegație condusă de Emilian Vrăjitoarea președintele organizație județene a seniorilor liberali,

The post Școala de vară a seniorilor liberali appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Școala Seniorilor Liberali