× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Școlile, invitate să depună proiecte de prevenire a violenței / 4000 lei, bugetul maxim alocat unei unități de învățământ

Ziarul Teleormanul • 15-11-2023, 14:00:10 • 26 vizualizari
 

Ministerul Educației invită unitățile de învățământ preuniversitar să inițieze proiecte de prevenire a violenței și a infracțiunilor în mediul școlar, pentru care se alocă suma de 1.407.473 de lei pentru cel puțin 250 de școli. Numărul estimativ al beneficiarilor este de 20.000 de elevi și 10.000 de părinți.

Înscrierea se poate face până pe 10 decembrie, la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE), care va selecta unitățile de învățământ și va sprijini desfășurarea activităților. De asemenea, Ministerul Educației încurajează parteneriatele cu organizații nonguvernamentale, instituții publice și alte entități.

Bugetul maxim care poate fi alocat unei unități de învățământ este 4.000 de lei.

Programul de prevenire a violenței și a infracțiunilor în mediul școlar se va desfășura pe parcursul anului școlar 2023-2024.

Bugetul total al programului este alocat de Ministerul Educației, prin Mecanismul Național de Susținere a Prevenirii Criminalității gestionat de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Școlile Invitate Depună Proiecte Prevenire Violenței Bugetul Alocat Unități