× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Școlile se vor deschide în 8 februarie. Klaus Iohannis a făcut anunțul

Internet • 02-02-2021, 22:00:17 • 199 vizualizari
 

Redeschiderea școlilor în data de 8 februarie a fost decisă într-o ședință la Palatul Cotroceni. Astfel, elevii urmează să meargă la ore fizic, în funcție de mai multe scenarii, bazate pe date epidemiologice. 

În afară de localitățile aflate în carantină, toți copiii de la grădiniță și cei din clasele I-IV vor merge la școală, indiferent de rata de incidență.

“Evident, trebuie să respectăm și să ținem cont de ce se întâmplă în fiecare localitate și pentru fiecare școală trebuie luate măsuri foarte stricte pentru că ne dorim ca școala să se desfășoare în condiții sigure.

În localitățile în care sunt puține cazuri, în scenariul verde toți copii merg la școală și la grădință.

În scenariul galben, acolo copiii de grădiniță merg la grădiniță, clasele 1-4 merg la școală și din ciclu secundar merg copiii din clasa a 8-a și la liceu tinerii din clasa a 12-a care se pregătesc pentru Bacalaureat.

În localitățile în scenariul roșu merg fizic doar copiii la grădiniță și clasele 1-4 la școală, restul vor face școala online.

În localitățile care intră în carantină, evident, toată lumea stă acasă.

Mai sunt multe detalii de clarificat. Cum se verifică dacă un copil este bolnav sau nu, la câte cazuri se închide școala, toate aceste lucruri vor fi clarificate de Ministerul Educației și Ministerul Sănătății”, a declarat Klaus Iohannis. 

The post Școlile se vor deschide în 8 februarie. Klaus Iohannis a făcut anunțul first appeared on Cronica de Teleorman / Ştiri din Teleorman şi nu numai.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Internet » Articole Internet »
 
Școlile Deschide Februarie Iohannis Făcut Anunțul