× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Secția de Infecțioase de la Spitalul Caritas se închide. Asistenta șefă a fost confirmată cu coronavirus

Internet • 07-04-2020, 22:00:16 • 190 vizualizari
 

Asistenta șefă de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Caritas a fost depistată pozitiv la infecția cu noul coronavirus. Aceasta a fost testată cu o zi înainte, pentru că prezenta simptome specifice infecției cu COVID 19, respectiv, tuse și febră. Rezultatul testului a fost comunicat, marți, 7 aprilie, și a pus pe jar personalul medical de pe secție, pentru că toți au intrat în contact cu aceasta. Se presupune că femeia a fost contaminată pentru că a interacționat fără echipament corespunzător infecției, cu bărbatul de 42 de ani, din Roșiorii de Vede, care a decedat.
Femeia în vârstă de 42 de ani ar avea și probleme cardiace și va fi transferată la Spitalul Victor Babeș din capitală, și care a mai transmis virusul altor trei persoane, între care și un copil.
Conducerea spitalului a decis mutarea celor doi internați în Spitalul Caritas și închiderea secției pentru dezinfecție, fiind vorba despre o secție externă a spitalului. De asemenea, 14 asistente au fost trimise în izolare, dar nu la domiciliu, ci pe una dintre secțiile din spital.
Se pare că DSP a demarat o anchetă epidemiologică de urgență și va testa personalul medical.  

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Internet » Articole Internet »
 
Secția Infecțioase Spitalul Caritas închide Asistenta șefă Confirmată Coronavirus