× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Ședință extraordinară a CJ Teleorman

Ziarul Mara • 03-11-2023, 10:00:22 • 39 vizualizari
 

Plenul Consiliului Județean Teleorman este convocat joi, 2 noiembrie 2023, ora 10.00, în ședință extraordinară on-line, în sala de ședințe a instituției din cadrul Palatului Administrativ.

Pe ordinea de zi au fost trei proiecte de hotărâre, pe care consilierii județeni le-au aprobat în unanimitate.

Acestea sunt:

– Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Teleorman nr. 160/27.10.2021 privind aprobarea propunerii de schimbare a destinației corpului de clădire C2- atelier mecanic din imobilul situat în municipiul Alexandria, strada Libertății, nr. 1 bis, proprietate publică a județului Teleorman, aflat în administrarea Centrului Școlar de Educație Incluzivă Alexandria, în vederea demolării;

– Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții „Vacanță pentru suflet în Teleorman”, în faza de Proiect Tehnic de Execuție (P.T.E.);

– Proiect de hotărâre privind aprobarea „Strategiei pentru Eficiență Energetică a județului Teleorman pentru perioada 2023-2030”.

Toate proiectele aprobate de consilierii județeni au fost inițiate de președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Ionuț Gâdea.

Cornelia RĂDULESCU

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Ședință Extraordinară Teleorman