× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Senator Carmen Dan infirmă zvonurile plecării la alt partid: “Nu am avut niciodată nici cel mai mic gând de a părăsi echipa social-democraţilor”

Informatia de Teleorman • 02-07-2020, 13:00:36 • 187 vizualizari
 

Doamna senator, în ultima perioadă, în spaţiul public, apar tot mai multe informaţii privind o posibilă plecare a dumneavoastră din PSD şi înscrierea în PRO România. Cum comentaţi?

După cum cred că vă amintiţi, eu până în 2016 nu am făcut politică. Am venit din administraţia publică şi m-am înscris în Partidul Social Democrat din dorinţa de a pune umărul alături de cei cărora le-am devenit colegă la realizarea proiectelor propuse la acel moment. Nu a fost o decizie uşoară şi, deşi intens comentată în presa locală şi nu numai, sunt, iată, în continuare aici. Revenind la întrebare, vă mărturisesc că nu am avut niciodată nici cel mai mic gând de a părăsi echipa social-democraţilor, chiar dacă pot să recunosc că oferte au existat. Am refuzat politicos, dintr-un singur motiv. Am fost şi voi rămâne un om de echipă, aşa cum am declarat mereu, iar prin asta înţeleg, în primul rând, să rămân alături de colegii mei, mai ales când suntem in opozitie. Cert este un lucru. Cu cei de la Pro România nu am avut niciodată nicio discuţie legată de plecarea mea din PSD!

 Cine are interesul să arunce în piaţă astfel de informaţii false şi cu ce scop?

Aici pot doar să-mi dau cu părerea. Personal, cred că oricine din oricare alt partid are intenţia de a băga băţul prin gard. Partidul Social Democrat rămâne cel mai mare partid şi cel mai puternic. Probabil este doar o tactică a celor cu şanse mai mici la viitoarele alegeri, pentru că nu putem să nu observăm că zvonuri de acest gen circulă cu precădere în perioadele preelectorale.

 La finele anului, probabil vom avea alegeri parlamentare. Veţi mai candida din partea PSD la Senat? Sunt discuţii în partid privid listele de candidaturi?

Dacă data alegerilor generale este pusă încă sub semnul întrebării, un lucru rămâne sigur însă. În PSD deciziile nu se iau de unul singur, chiar dacă unii sau unele au gândit asta la un moment dat. Ce vă pot spune este că încă nu am ajuns la acel moment şi nu am avut o şedinţă lămuritoare privind candidaturile la parlamentare. Nici nu cred că e important acum acest lucru. Alegerile locale sunt cele care urmează şi sunt cele mai importante. În acest moment, prioritatea PSD, atât in Teleorman, cât şi la nivel naţional, este să avem candidaţi puternici pentru primării şi consiliul judeţean/consiliile judeţene. În Teleorman avem oameni pregătiţi, oameni cu experienţă şi oameni mânaţi de dorinţa reală de a realiza lucruri esenţiale pentru comunităţile lor.

Care sunt relaţiile dumneavoastră cu actuala conducere a PSD Teleorman?

Am răspuns întotdeauna apelurilor colegilor mei, atât in perioada în care am fost la minister, cât şi în cea în care mi-am desfăşurat activitatea ca senator. Cu Adrian Gâdea am lucrat bine încă din perioada în care eu eram subprefect şi prefect, iar el conducea Consiliul Judeţean. Întotdeauna am avut o relaţie bună, bazată pe colaborare onestă, pe corectitudine şi, ulterior, pe colegialitate. Lucrurile nu s-au schimbat şi sunt de părere ca vom avea o colaborare bună şi în continuare.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Senator Carmen Infirmă Zvonurile Plecării Partid Niciodată