× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Senator Eugen Pîrvulescu: Judeţul Teleorman a primit suma de 1.532.000.000, fonduri alocate prin programul Anghel Saligny

Informatia de Teleorman • 09-05-2022, 22:00:25 • 247 vizualizari
 

“Dragi teleormăneni, sunt în măsura să vă anunţ că judeţul nostru a primit suma de 1.532.000.000, fonduri alocate prin programul Anghel Saligny, pentru investiţiile promise de Partidul Naţional Liberal în campania electorală. La nivel judeţean, toate comunele au primit sume de bani care să le permită implementarea proiectelor. Prin toate demersurile pe care le-am făcut, am reuşit să obţin fonduri considerabile pentru judeţul nostru, explicând şi arătând situaţia reală din teren, faptul că judeţul Teleorman a fost lăsat deseori fără fonduri pentru investiţii importante, lipsindu-l aşadar de dezvoltare”,  este mesajul transmis de către liderul liberal.
Senatorul Eugen Pîrvulescu a mai precizat că lucrările pentru alimentare cu apă, canalizare şi asfaltare vor fi demarate, cel târziu, în primăvara anului viitor, după ce se vor încheia toate procedurile legale. O a doua veste bună este faptul că, în scurt timp, vor începe negocierile pentru demararea lucrărilor de extindere a reţelei de gaze naturale în judeţul Teleorman, urmând să fie alocate fondurile necesare, tot prin Programul Anghel Saligny!

Articolul Senator Eugen Pîrvulescu: Judeţul Teleorman a primit suma de 1.532.000.000, fonduri alocate prin programul Anghel Saligny apare prima dată în Informatia de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Senator Pîrvulescu Judeţul Teleorman Primit Fonduri Alocate Programul Anghel