× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Senatorul de Călărași, Ciprian Pandea, este noul președinte interimar al PNL Teleorman

Exploziv News 24 • 30-10-2023, 14:01:01 • 79 vizualizari
 

Pare că lui Eugen Pîrvulescu nu i-au ieșit ”aranjamentele” așa cum și-ar fi dorit, în sensul în care la președinția PNL Teleorman să rămână interimar, unul dintre apropiații săi. 

Potrivit surselor explozivnews24.ro, Nicolae Ciucă nu a acceptat ca teleormăneanul să-și instaleze pe funcție un ”prieten”, pentru ca mai apoi să poată trage sforile în interiorul organizației județene. După ce a pierdut în fața magistraților în privința dosarului de corupție pe care îl are pe rol la Înalta Curte de Casație și Justiție, Eugen Pîrvulescu primește o nouă lovitură, de data aceasta din partea conducerii centrale a partidului din care face parte. La mai puțin de o oră din momentul în care liderul liberal și-a anunțat demisia (pe o cunoscută rețea de socializare), la București s-a numit un interimar. Este vorba de senatorul de Călărași, Ciprian Pandea. Ar mai fi de adăugat faptul că, la capitală, bătălia pentru preluarea interimatului s-a dat între prahoveanul Iulian Dumitrescu, prietenul lui Pîrvulescu și Ciprian Pandea, un om cu o imagine nepătate în politică.

Cine este Ciprian Pandea? 

Pentru a creiona o imagine a noului lider al liberalilor teleormăneni, ne-am interesat despre parcursul politic al președintelui interimar al Organizației PNL Teleorman. Astfel, surse politice de la Călărași au declarat în exclusivitate pentru explozivnews24.ro faptul că Ciprian Pandea este un om de cuvânt, care nu face mizerii și nu se coboară la un nivel nedemn pentru funcția pe care o ocupă. Deși, la bază, este teolog, Pandea și-a început cariera politică la PSD, dar la scurt timp nu s-a mai regăsit la social-democrați și a trecut la liberali. Acesta se află la primul mandat de parlamentar, iar în trecut a ocupat funcția de secretar de stat în Guvernul României.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Senatorul Călărași Ciprian Pandea Președinte Interimar Teleorman