× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Șerban Slăbescu, locul 1 la Moto Index 10” și locul 2 la Moto 650 fără restricții

Ziarul Mara • 12-09-2023, 10:00:17 • 20 vizualizari
 

Șerban Slăbescu s-a întors de la penultima etapă a Campionatului Internațional de drag racing din Bulgaria, organizată în orașul Sliven.

A participat din nou doar cu motocicleta de 599 cc în versiunea de stradă (motor stock, far, stopuri, frâne, carene, roți – toate originale).

De data aceasta a alergat la 2 clase diferite, întrucât acest organizator nu a avut în program și clasa lui, Moto Super Street Bike 600, dar a concurat la celelalte două clase superioare: Moto 650 fără restricții (turbo, NOS, bascula lungă, până în 650cc), obținând locul 2 și Moto Index 10” (la care poate participa orice moto, dar timpii sub 10 secunde sunt anulați și este descalificată automat motocicleta care în finale scade sub 10 secunde), obținând locul 1.

Față de etapa trecută, când aderența a fost bună și pista a fost tratată cu lipici special, de data aceasta aderența a lipsit cu desăvârșire. Deși a dezumflat pneul spate, cât s-a putut de mult și a setat suspensia pe „soft”, imediat după start se pierdea aderența.

Coroborat cu faptul ca finalele moto au fost programate la orele 15:00, la o temperatură de 33 de grade, au rezultat timpi de 10 secunde pe run, în timp ce săptămâna trecută, la Arad, Șerban Slăbescu a putut merge constant 9.8 secunde. Trebuie menționat faptul că motocicletele turbo și NOS nu sunt afectate de temperaturile exterioare excesive.

Următorul eveniment din Bulgaria va avea loc în perioada 30 septembrie-1 octombrie și va fi dedicat exclusiv motocicletelor.

Felicitări, Șerban Slăbescu și mult succes în continuare!

Cornelia RĂDULESCU

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Șerban Slăbescu Fără Restricții